tel: 072 57 25 083
e-mail: info@debietenhaven.nl
hoe het begon…

Custom Bar Title

hoe het begon...

2005: De boerderij aan de Noordschermerdijk stond leeg, de schuren waren wel volop in gebruik voor onze pioenrozen en het Aannemersbedrijf, maar de boerderij zelf had nog geen invulling. Wij gingen op zoek naar een huurder! Dit was echter niet de bedoeling liet de Gemeente ons weten toen het bord “te huur” in de tuin stond. Het is een bedrijfswoning informeerde zij ons… Echter de partners van de maatschap van het Agrarisch bedrijf hadden allen een eigen stekkie. De toenmalige tegelzetter van ons bedrijf had een accommodatie voor groepen in Burgerbrug. Hij maakte ons enthousiast!

Voor ons een geheel nieuw fenomeen: “groepsaccommodatie”.  Er werd een plan gemaakt waarbij het hele pand in gebruik is, de recreatiezaal ligt hoger zodat de tractor voor de pioenen er aan de dorszijde nog in past. De boerderij kreeg 12 slaapkamers en werd geschikt gemaakt voor 30 personen.

2006: opening van De Bietenhaven! Wat viel het ons mee.. wij hoefde ons niet te promoten in Limburg, Drenthe of Overijssel… de gasten weten ons te vinden, ook dicht bij huis. Het gaat in eerste instantie om het gezellig samen zijn met de groep. En dat blijkt goed te kunnen bij ons.

2021 Alweer 15 jaar!  De Bietenhaven is op ons pad gekomen en ieder jaar pakken we weer iets aan om het nog mooier en nog meer van onze ideeën er in kwijt te kunnen. Elke keer pakken we weer iets anders aan, een nieuw aangelegde tuin, een veranda met een pizzaoven, een barretje met tap, elektrische zonwering in de recreatiezaal.

En er staat nog veel meer op ons wenslijstje… !

  

terug naar homepage

 

 

De Bietenhaven als vakantieboerderij